Șofrănel Ozonata Ulei de Ozon Fabrica pentru Îngrijirea Pielii, cu Oxigen activ (60 ml / 2 oz)
  • Nuevo

Șofrănel Ozonata Ulei de Ozon Fabrica pentru Îngrijirea Pielii, cu Oxigen activ (60 ml / 2 oz)

RON 43.90

Suma
En la tienda.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

De Îngrijire a pielii : conținutul ridicat de acid linoleic din uleiul de șofrănel îl face ideal pentru stimularea calitatea si aspectul pielii tale.Acidul linoleic poate combina cu sebum pentru a desfunda porii si reduce punctele negre, precum și acnee, care este un rezultat de sebum a construi-up de sub piele.Sanatatea parului : uleiul de Șofrănel este, de asemenea, bogat în acid oleic, care este foarte benefic pentru scalp și păr.Aceasta vitamina creste circulatia la nivelul scalpului, stimularea creșterii părului și puterea în foliculi.Acesta poate ajuta, de asemenea, pentru a menține părul strălucitor și vibrant, de aceea este adesea folosit în aplicații cosmetice.Sănătatea Sistemului imunitar : Deși au reglementa funcția de prostaglandine, ulei de șofran, de asemenea, contribuie omega-6 acizi grași, care creează prostaglandine.Acestea sunt substanțe asemănătoare hormonilor care ajuta organismul sa functioneze normal, inclusiv procesele de sistemul imunitar, prin urmare, lăsând corpul nostru, mai protejat.Uleiul ecologic : este alcătuit din produse 100% naturale și ozonat de ulei este o substanță uimitoare, utilizate pentru terapie de piele cu un fenomenal efect de intinerire.Metabolism crescut : Accelerat procesele de energie în celule este mult mai rapidă și calitativă metabolismul substanțelor nutritive.OZONATA de ȘOFRAN, Ulei de ȘOFRAN, ULEI OZONAT a multilaterale efecte de vindecare.Ea poate fi atât de uz intern și extern, în funcție de problemă.Piele : conținutul ridicat de acid linoleic din uleiul de șofrănel îl face ideal pentru stimularea calitatea si aspectul pielii tale.Acidul linoleic poate combina cu sebum pentru a desfunda porii si reduce punctele negre, precum și acnee, care este un rezultat de sebum a construi-up de sub piele.În plus, acidul linoleic stimuleaza regenerarea de noi celule ale pielii care ajuta clar sus cicatrici și alte pete de pe suprafata pielii, lasand te uiți mai tineri și mai atractiv.Sanatatea parului : uleiul de Șofrănel este, de asemenea, bogat în acid oleic, care este foarte benefic pentru scalp și păr.Aceasta vitamina creste circulatia la nivelul scalpului, stimularea creșterii părului și puterea în foliculi.Acesta poate ajuta, de asemenea, pentru a menține părul strălucitor și vibrant, de aceea este adesea folosit în aplicații cosmetice.Dacă este luat cu alimente : Obezitate : Acest lucru a fost mult timp cunoscut ca o alegere bună pentru cei care încearcă cele mai bune lor de a pierde in greutate.Omega-6 acizi grași, dintre care uleiul de șofrănel este bogat, ajută corpul fizic pentru a arde de grăsime, mai degrabă decât magazin.Acest lucru face ca uleiul de șofrănel foarte valoroase, din ulei vegetal este folosit în atât de multe de gătit preparate, și poate fi folosit de persoanele care suferă de obezitate, în scopul de a pierde in greutate fără a fi nevoie de prea multe modificări la dieta lor.Sanatatea inimii : ulei de Șofran a fost dovedit a avea un conținut foarte ridicat de omega-6 acizi grași, care este un benefice tip de acid gras care are nevoie corpul nostru.Acesta este de altfel cunoscut sub numele de acid linoleic.Acest acid poate ajuta organismul să păstreze un echilibru sănătos de colesterol în organism, ceea ce scade sansele de a dezvolta ateroscleroza, precum și alte condiții de sănătate, cum ar fi atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale, care sunt de multe ori rezultatul de această condiție.