Antiderapante Puternic din Oțel Inoxidabil Piscină Scara Frumoase Structura Piscină Scara Piscina Accesorii cu Două etape Pedala
  • Nuevo

Antiderapante Puternic din Oțel Inoxidabil Piscină Scara Frumoase Structura Piscină Scara Piscina Accesorii

RON 183.00

Suma
En la tienda.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Două etape piscină scara, la modă, structura rezonabil, aspect frumos, perfect curbă, suprafață netedă, fără defecte, echipate cu dispozitiv de fixare.Forma de scara este convenabil pentru oameni de a ține de mână, numărul de scara pași pot fi selectate în funcție de nevoi.Realizate din oțel inox 304, în comparație cu alte scări, cu o puternică rezistență la coroziune, piscina scara este încă la fel de luminos ca și noi, după o lungă perioadă de timp.Scara are o structura frumoasa, potrivit pentru piscine private și piscine mari, un necesar facilitate pentru piscină.Modelul de pas suprafață poate crește frecare și să joace un rol de antiderapant și antifall.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand New Item Tip : Piscină Ladder Material : Inox 304 Steel Inner Lățime de Scară : Aprox. 43cm / 16.9 in Height de Piscină Scara : Aprox. 135cm / 53.1 in Weight : Aprox. 6800g / 239.9 oz Package Lista : 2 buc/Set x Piscina Scara 2 x Pedal1 Cutie/10buc x Accesorii Notă : 1. Vă rugăm să permiteți-02 cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Starea:
100% De Brand Nou
Tip De Element:
Piscină Scara
Material:
304 Din Oțel Inoxidabil
Lățime interioară de Scară:
Aprox. 43cm / 16.9 în
Înălțimea Exterioară Scara:
Aprox. 135cm / 53,1 la
Greutate:
Approx. 6800g / 239.9oz
Lista De Pachete:
2 buc/Set x Piscina Scara :
2 x Pedala :
1 Cutie/10buc x Accesorii :
1. Vă rugăm să permiteți-02 cm de eroare din cauza manuală de măsurare. Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate&nb :