Ulei De Floarea Soarelui High Oleic Organic Pur De 8 Oz
  • Nuevo

Ulei De Floarea Soarelui High Oleic Organic Pur De 8 Oz

RON 21.18

Suma
En la tienda.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Denumirea botanică : Carthamus tinctorius.Metodă De Extracție : Presat La Rece.Obținute Din : Semințe.Origine : Mexic.Rata De Utilizare : 1-100% .Descriere : Șofran Ulei de operator de Transport este prima alegere printre producătorii de produse cosmetice care necesită un ulei hidratant.Este, de asemenea, foarte populare în amestecuri de masaj, deoarece este usor de absorbit, și pot fi spălate de foi fără grele colorare.Culoare : galben Pal la galben lichid.Aromatice Descriere : Tipice și Caracteristice de Uleiuri de Transport.Utilizari frecvente : Șofran Ulei de operator de Transport este foarte utilizat în procesul de fabricație, terapie de masaj, și într-o mai mică măsură, ca un ulei de operator de transport în aromoterapie.Consistență : Tipice și Caracteristice de Uleiuri de Transport.Absorbție : Șofran Ulei de operator de Transport este usor de absorbit.Termen de valabilitate : Utilizatorii se pot aștepta un termen de valabilitate de până la 2 ani cu condiții de depozitare corespunzătoare (rece, din lumina directă a soarelui).Refrigerare după deschidere este recomandat.Depozitare : se recomandă ca presate la rece, uleiuri de transport să fie păstrate într-un loc întunecat rece pentru a menține prospețimea și pentru a atinge maximum de valabilitate.Dacă la frigider, se aduce la temperatura camerei înainte de utilizare.